-Med rabattkoden "Hund20" får du 20% rabatt i kassan. Beställ minst 2st hundplattor eller mer.

-Om du beställer minst tre hundskyltar får du gratis hemleverans och 20% rabatt.

-Med rabattkoden "Hund20" får du 20% rabatt i kassan. Beställ minst 2st hundplattor eller mer.

-Om du beställer minst tre hundskyltar får du gratis hemleverans och 20% rabatt.

Fars dag present

Inför årets fars dag har vi en hemsida som har den perfekta presenten till din pappa.

Fars dag

Fars dag började först firas 1910.

Initiativtagare var Sonora Dodds, född i Washington, USA.

Hon ville hedra sin far, William Smart, för att han ensam tagit hand om henne och hennes fem syskon.

Deras mamma dog när hon skulle föda familjens sjätte barn. Mrs. Dodds initiativ spred sig och redan 1924 förklarade USA:s president att han stödde idén.

Men det var inte förrän 1966 som presidenten Lyndon B. Johnson bestämde att den tredje söndagen i juni skulle vara fars dag i hela USA.

Nuförtiden är fars dag väldigt stort i USA.

Alla affärer skyltar med saker man kan köpa till sin pappa och det finns en uppsjö av farsdagskort att välja på.

I Sverige firades fars dag första gången 1931.

Dagen firades till en början i juni.

Mors dag firas i maj, så dagarna kom att ligga ganska tätt.

Efter önskemål från det Nordiska Handelssamfundet flyttades fars dag till november för att ligga bättre i förhållande till mors dag.

Fars dag firas därför numera på andra söndagen i november.

Även i Sverige har fars dag blivit en stor dag för alla handlare.

Det brukar finnas T-shirts, kalsonger och strumpor med texten ”världens bästa pappa” och en uppsjö av andra prylar som pappa kan få i present.

Det kan vara svårt att hitta den rätta presenten till pappa; en present som verkligen visar hur mycket man tycker om sin pappa.

Det finns så mycket att välja på och i Sverige har de flesta det så gott ställt att de har allt de behöver. Visst kan man köpa en ny rakhyvel eller någon herrparfym som luktar gott, men det blir inte så personligt.

Inför årets fars dag har vi en hemsida som har den perfekta presenten till din pappa.

Vi säljer olika föremål med gravyr.

Vi har allt från nyckelringar till fickpluntor och kan gravera nästan vad som helst, även fotografier.

Tänk dig att du har ett kort hemma där din pappa leker med dina barn.

Alla är lyckliga.

Den bilden blir perfekt på en nyckelring som en påminnelse om hur fantastisk han är som morfar/farfar/pappa.

Dina barn kanske har något foto från när de var små som de kan ge till sin pappa, din man.

På så sätt har han alltid med sig en påminnelse om hur mycket de älskar sin far och hur fantastisk de tycker att han är.

På hemsidan finns även presenter till bröllop och andra stora högtider.

En fin fickplunta till någon som tar studenten eller en nyckelring till mamma på mors dag.

En ny trend som länge har funnits i södra Europa och som nu har nått Sverige är seden att låsa fast sin kärlek med ett hänglås och sedan kasta nyckeln i ett vattendrag eller i havet.

På denna sida finns många förslag på olika vackert graverade hänglås som brudparet kan ta med sig på sin smekmånad och låsa fast på lämpligt ställe.  

Se våra Farsdag presenter på den här hemsida hemsidan.

Fars dag present

Fars dags gave

Isänpäivälahja

Farsdagsgave

Din kundvagn är tom

Villkor

Bildsmycke.se leveransvillkor


1. Betalningsmetoder

På bildsmycke.se kan du betala antingen med Klarna faktura eller med Klarna delbetalning.

2. Kundservice

Vår kundservice betjänar för tillfället endast på finska och på engelska. Du kan kontakta oss via detta formulär eller genom att skicka e-post till info@bildsmycke.se. Du kan även ringa oss på +358 452 624 330. Vi betjänar på vardagar mellan 08:00 – 21:00

3. Leveransvillkor

Kunden godkänner att hans eller hennes kontaktinformation (namn, adress samt e-postadress) sparas i Metalzas (org.num. FI22601034) kundregister då han eller hon gör ett inköp via webbutiken bildsmycke.se. Metalza säljer inte personuppgifter till tredje part och vi byter eller vidareförmedlar heller inte information med tredje part. Kunden kan be om att hans eller hennes personuppgifter avlägsnas från registret när som helst.

4. Åldersgräns

Kunden måste vara minst 18 år gammal för att kunna göra en beställning via webbutiken bildsmycke.se. Ifall kunden är under 18 år gammal måste han/hon ha samtycke från sin försörjare och vi kräver ett intyg från denne.

5. Leveransmetoder och leveranstid

Alla produkter levereras via Finska Posten (http://www.posti.fi/svenska/). Vi strävar efter att leverera alla produkter inom 3 – 6 arbetsdagar. Produkterna levereras som kuvert rakt till kundens hemadress, produkten är packat i bubbelplast. Om något är oklart gällande kundens beställning kommer vi att meddela kunden att leveransen kommer att dröja längre än vanligt. För tillfället levererar vi beställningar till Sverige, Norge, Danmark och Finland.

6. Leveranskostnader

Vi levererar alla produkter gratis, dvs. leveranskostnaderna är alltid 18kr.

7. Förändringar till beställningen

Ifall kunden har gjort en beställning och produkten råkar vara slut, kommer vi att meddela kunden omedelbart. Vid dessa fall kan kunden besluta om att avboka beställningen eller att godkänna att produkten levereras då vi har produkten i lager igen.

8. Returnering av felaktig produkt

Innan en felaktig produkt kan returneras måste kunden komma överens om detta med Metalza på förhand. Detta görs genom att kontakta oss. Den felaktiga produkten kan bytas till en ny version av samma produkt. Obs! Vi tillgodogör inte kostnader för returnering av felaktiga produkter om returneringen inte har kommits överens om på förhand.


Enligt konsumentskyddslagen har en produkt inte returrätt ifall produkten inte är felaktig. Felaktiga produkter har 14 dagars returrätt.

9. Produkter som har blivit trasiga under leveransen

Tyvärr så kan det hända att produkter skadas under leveransen. Kolla alltså alltid att förpackningen är hel och att produkten är i skick genast när du har mottagit beställningen.


Om produkten har skadats under leveransen måste du omedelbart anmäla detta till ditt närmaste postkontor. Du måste också kontakta oss så att vi kan komma överens om en ny leverans. Sju dagars returrätt gäller för alla oöppnade förpackningar.